Vanuit Bedstay het Wijkerzand ga je :

"    . Wandelen, er zijn speciale wandelknooppunten routes, je stippelt zelf je route uit, trek je wandelschoenen aan en ontdek de mooiste en verstilde plekjes van de prachtige omgeving. Van natuurgebied de Wijkse Waard, de Groesplaat, natuurgebied het Pompveld tot Nationaal park de Biesbosch en al wat daar tussen ligt. Vergeet ook een uitstapje naar de Bommelerwaard, de Lingestreek, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en de Zuid-Hollandse Biesbosch niet.


"    Fietsen, ook hier de alom bekende fietsknooppunten, route en afstand bepaal je zelf. Lastig om zelf de fietsen mee te nemen? Via Vos Tweewielers staan huurfietsen op je te wachten bij Bedstay het Wijkerzand. Wij organiseren het graag. 

"    Varen, maak een rondvaart vanuit Heusden, Rederij Wiljo vaart diverse routes van een uurtje tot een hele dag. Ga met de fluisterboot, een authentieke rietaak, vanuit Visserhang bij Hank, varen over de kleinste kreekjes en geulen van de Biesbosch. Of huur er een kano en ervaar de stilte, de flora en de fauna van dit schitterende park. Bezoek het Biesbosch museum in Werkendam en wandel, fiets of vaar van daaruit door het uitgestrekte gebied van Nationaal Park de biesbosch.

"    Rondje Pontje, karakteristiek voor dit gebied zijn de diverse pontjes die je van de ene kant van de rivier naar de andere kant en weer terug brengen. Om er een paar te noemen: Veen-Aalst, Drongelen-Waalwijk , Woudrichem-Slot Loevestein en niet te vergeten Pontje Steur dat vaart in de Biesbosch.

"    Cultuur snuiven kan natuurlijk ook. Historische vestigingsstadjes als Woudrichem, Heusden, Geertruidenberg maar ook Gorinchem en zelfs Zaltbommel zijn goed bereikbaar en de moeite van een bezoekje waard. In Kasteel Dussen zijn wekelijkse rondleidingen, het Kever Museum in Wijk en Aalburg is op zaterdag geopend.

"    Kinderen? Bedstay het Wijkerzand is een goede uitvalshoek voor een bezoekje aan de Efteling, Slot Loevenstein of een dagje Afrika in safaripark de Beekse Bergen zijn aanraders. Zo nodig schuiven we een campingbedje en kinderstoel aan.

"    Shoppen en struinen doe je in 's Hertogenbosch, slechts een kwartiertje autorijden en je staat oog in oog met Sint Jan, de prachtige kathedraal. Vergeet niet al varend over de Binnendieze de stad 's Hertogenbosch, vanuit een ander oogpunt, te verkennen. Geniet op de markt van koffie met een overheerlijke echte Bossche Bol, vol slagroom en bedekt met chocolade.

"    Welness verwennerij. Devarana Sauna Beauty Resort in 's Hertogenbosch staat garant voor een dag pure ontspanning.

"    Cocoonen op de bank? In het gastenverblijf liggen gezelschapsspellen, tijdschriften en dvd's.

Klik op de foto voor vergroting
Home    l    Activiteiten    l    Links    l    Prijzen    l    Reserveren
All rights reserved by 'Bedstay Het Wijkerzand'